Nejnovější recenze ze sekce Zpevňující přípravky
je výborný, úžasně voní, pleť je po něm hebká a dobře se roztírá. budu kupovat častěji
Je skvělý produkt , používám jako zabal po masáže ) ano !! Uděla zarudnutí pokožki a páli , ale jen chvíle . Je opravdu působí proti cellulitidy . Doporučuje
- Jako tělove mléko super, zatím žádné viditelné změny nejsou ,ale je používán teprve krátce
jemný,příjemný
- Mám ráda tělové oleje,ale ty co jsem objednávala dříve,byly luxus
Příjemné na pokožce, rychle vstrebatelne
- zatím nevím,mam poprvé
Příjemně voní, má dobrou konzistenci, lehce se vstřebává.
Veliká spokojenost
- Kvalita
ujde
Olej je velice příjemný, pokožka po něm hebká.
- Všechny produkty z této řady používám protože mi zcela vyhovují.
- dlouhodobě používám k plné spokojenosti
Příjemný přípravek
- Vytvoří opravdu lehké opálení - vhodný pro světlé typy
- Nedělá fleky, hezky voní a dobře se vstřebává
- Příznivá cena
nemám čas se opalovat a produkt mě vyhovuje.
Koupila jsem na základě kladných recenzí a musím se také přidat. Pleť má po několika aplikacích lehký hnědý nádech, fleky žádné a mléko nedráždí ani moji citlivou kůži. Nedá se srovnat s klasickými samoopalovacími krémy, kdy jsem byla oranžová, samý flek a jedině dlaně jsem měla i přes drhnutí hnědé.
Nivea Q10 Plus Firming zpevňující tělové mléko na normální pokožku 400 ml
Registrovaný uživatel
Přidáno: 2. července 2020
- Cena, velikost balení, vůně, příjemně se roztírá i když musíte trochu přitlačit
- Velikost balení OK, ale hadička od pumpičky je tak krátká, že aby se vypotřebovalo všechno, je nutné obal rozříznout, což je celkem nebezpečné. Ovšem ač již nepumpuje, obsahuje ještě minimálně 3 dávky na celé tělo! Obecně problém těchto balení Nivea, používám leta...
Po pravidelném používání, mám na mysli denní, se výsledky projevily skutečně do těch 10 dnů. Pokud nečekáte nerealné zázraky.. a pokud jste třeba do té doby jako já lempl který se namaže sotva jednou za týden.
Potom je samozřejmě vidět každý malý rozdíl. Když se přidá pravidelný peeling, masáž masážní rukavicí, upraví jídelníček.. tak nějaký efekt se dostaví jistě
- Příjemná vůně
- Dobře se roztírá
- Nemám nic
Jsem naprosto spokojená s tímto výrobkem od Nivei! Pokukovala jsem po dražších sérech, ale nakonec jsem se rozhodla zkusit levnou, starou dobrou Niveu a udělala jsem dobře. Já jsem teda nevěřila, že by to mohlo mít takový efekt, že by skutečně jakákoli vnější péče zpevnila a vyhladila pokožku.. ale teď, ještě v kombinaci se solárkem jsem opravdu nadšená z viditelného efektu. Kombinuju tenhle přípravek ještě s tělovými mléky Q10 Nivea, vše na velmi suchou pokožku a musím říct, že jsem pořád úplně překvapená.
Musí se tedy používat pravidelně, já používám denně. Trochu to střídám ještě s pěnou Nivea, pravidelně používám peeling, každý večer po sprše se prostě masíruji těmito přípravky, asi tak měsíc a něco, ale výsledky byly viditlené již po těch pár dnech..
Olej sice zanechá pokožku viditelně "mastnou", ale na rozdíl od mléka není lepkavý a když jdu do peřin, tak se tolik nelepím))