Nejnovější recenze ze sekce Zpevňující přípravky
Aplikace den po dni, po 3 dnech již viditelné přirozené a lehké opálení
- Skvělé hřejivé anticelulitní bahno
Skvělé hřejivé anticelulitní bahno, které bych ráda opět někde zakoupila, ale na www.leciva-kosmetika.cz to určitě nebude :-( Objednávka stále nedorazila.
- Vůně - taková svěží citrusova
- Balení v kelímku - neperu se s tubou
- Již po prvním použití cítím tonizaci
- Dobre hydratuje a rychle se vstřebává
- NELEPI!
- Není tuha konzistence, ale příjemná, kremova
- Účinky na celulitidu nebo modulaci těla uvidím po mesici, zatím po tydnu je lepší vzhled pokožky
- Žádná
Mám světlou pleť ,již po 4 použití vypadá plet jako lehce opálena.
splnil očekávání
Přípravek používám několik let i když jsem pani v letech,pokožku mám hladkou a vláčnou.
Mléko krásně voní.
Velice doporučuji.
Čekala jsem víc,příště už nekoupím, je mnoho levnějších a lepších krémů. Škoda, tuto značku mám jinak moc ráda.
- Pokud chtete mít pokožku zvlacnenou po celý den , tak opravdu doporučuji a navíc krasne voní. Lehký, můžete natřít a hned obléct cokoliv, nemasti, opravdu velmi lehká textura.
je vidět, že účinkuje, příjemná konzistence
- Mírné opálení jde znát
- Mám světlou kůži a ještě alergii na sluníčko, takže tento lehký nádech mi naprosto vyhovuje
- Božsky voní
- Chce používat častěji
Už mám druhé balení a jsem spokojená.
- Roztíratelnost
- Nelepí se a pokožka nezůstává mastná
- Vůně
- Jemná pokožka
- výborné
- Dobrý den, tělové mléko má velmi příjemnou vůni po medu, krásně se roztírá, nemastí, pokožku jsem měla již po dvou použitích celkově pevnější. Velmi mile mě překvapily hojivé účinky tohoto mléka, protože mám od svého papouška stále poškrábaná ramena již několik let, a teď po pár použitích se mi kůže krásně zahojila, takže pro mě zázrak. Vřele doporučuji!
- Dárek
- pokožka je hebká a hladká
- Krásná vůně růží
Provoněná pokožka. Produkt doporučuji.
- Opravdu funguje okamžitě.
- Příjemná vůně.
- Hezká vůně
- Nelepí
- Gelová stuktura
- Zjemní pokožku
- Hydratuje
- Okamžitý pocit jemnější a pevnější pokožky
- Vydrží dlouho vonět na těle
- Vůně jde cítit také na oblečení
- krásně voní
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »